2015-11-19 19:54:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egyre kevésbé foglalja le a munkája

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Igyekezzen megragadni a lehetőségeket, a munkatársaival pedig tartsa fent a jó viszonyt! Amíg a Merkúr a Skorpió jegyében tartózkodik, addig a családi konfliktusokat is kerülje el, mert most a kisebb súrlódások is könnyen elmérgesedhetnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csodálatos napnak ígérkezik a mai! Tökéletesen uralja a helyzetet minden téren, a munkahelyén is sikert sikerre halmoz, akárcsak a magánéletében. Tartsa magát az eredeti elképzeléséhez, mert most jelentős lépéseket tehet a céljai megvalósításáért!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek ötletei támadhatnak az üzleti életet illetően, jó meglátásai sikerrel kecsegtetik! Most jól átlátja mások motivációit, és képes a saját javára fordítani azokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Figyeljen oda a költekezésre, legyen résen akkor is, amikor gyengébb minőségű árut akarnak önre sózni. Könnyen „elúszhat" anyagilag, ha nem figyel eléggé a pénzügyeire!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Újból megismétlődhetnek valamennyi területen az ellenségeskedések, félreértések, még a párkapcsolatában is, ahol egyébként kedvező fejleményekre számított. Türelem, nem sokára pozitív változások következnek be az életében...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egyre kevésbé foglalja le a munkája, nehezen koncentrál a napi teendőkre. Szerencsére azonban végre lélegzethez juthat, ráér befejezni a feladatait később is. Élvezze a nyugalmat! Nemrég felbukkant valaki az életében, aki szerencsét hoz önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most a bankokkal, a pénzvilággal kapcsolatos ügyek válnak hangsúlyossá az életében. Ha valamit el akar intézni, a barátai segítségére is számíthat! Szerencsés fejleményekre számíthat a munkahelyén is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nincs abban semmi rossz, ha végre mások is megtudják, mit ért el önerőből! Büszke lehet magára és a rendkívüli kitartására. Ön képes egyetlen célnak szentelni erejét és akaratát, most is ez segíti ki a nehéz helyzetből.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében halad, ezzel pedig kedvezően befolyásolja anyagi ügyeit és karrierjét! Most sikeresen megvalósíthatja mindazokat az elképzeléseket és célokat, amelyeket eddig csak halogatott. Ne szalassza el a lehetőséget!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Kos és a Mérleg jegyében lévő bolygók erőteljesen hatnak a vagyoni helyzetére, ingó és ingatlan tulajdonaira, pénzkeresetére, jövedelmi kilátásaira. Legyen nagyon óvatos, mert kisebb baleset fenyegetheti elsősorban iskolák és parkolók környékén!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.|
Az Uránusz a Kos jegyében csak felfokozza az önre leselkedő balesetveszélyt. Arra is ügyelnie kell, hogy munkája végeztével ne siessen haza figyelmetlenül. Az Uránusz ráadásul hátrafelé halad, ez pedig azt jelenti, hogy mindenért többet kell küzdenie, dolgoznia, mint egyébként.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kitűnő szórakozások, társasági örömök, partik, jól sikerült összejövetelek fémjelzik ezt a napot. Ezt a kedvező képet ugyanakkor beárnyékolhatják a hivatalokkal, intézményekkel kapcsolatban felmerülő rejtélyes nehézségek. Ne hagyja, hogy elrontsák a napját a felmerülő problémák!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: